Diverse teambuilding/ recreatiemogelijkheden - Start/eindpunt: Gentpoortvest 70 Brugge!!

** Prijzen meegedeeld zijn geldig tot september 2022. Vanaf dan zijn ook wij genoodzaakt om een prijswijziging door te voeren. Contacteer ons voor meer details (niet van toepassing voor eerder opgegeven prijsoffertes)!!!

  " Stadswandeling met gids Willy"  (€ 5 p.p met een minimum van 8 personen)

  Ontdek in een halve dag de bekendste bezienswaardigheden en verborgen hoekjes van Brugge  onder begeleiding van onze stadsgids Willy.

   

  " Kanoverhuur Brugge - Beernem" (€15) (13km) (minimum 8 personen)

  Zin in een sportieve uitstap? Vaar van Brugge richting Beernem langs een prachtige groene omgeving.

   

  " Jogsessie langs de Brugse Vesten en binnestad met Leen" (€ 5 p.p minimum 8 personen)

  De groene stadsgordel, sportief, ontdekken? Jog samen met onze sportieve gids de stad in/rond (5 - 9,5 km aan een langzaam tempo).

  Eventueel uitbreidbaar met een sportmassage van Heinz (NBalans) of Charlotte achteraf (prijs op aanvraag).

   

  " Relax and dine"

  Breidt onze culinaire  (Culinaire formules/ Zaalverhuur) teambuilding/ recreatie (Teambuilding/ Recreatie: Solex - Teambuilding/ Recreatie: Tandems ) formules  uit met een ontspannend moment. Ideaal voor vrijgezellen, vrienden, etc

  Onze masseurs Heinz (NBalans) & Charlotte komt ter plekke en zorgt voor een deugddoende massage (prijs op aanvraag).

   

  "Picknick" (€20 p.p - verplicht in combinatie met een teambuilding/ recreatie activiteit en met een minimum van 8 personen)

  Breidt bovenstaande formule uit met een uitgebreide picknickmand (frisdrank - koffie of thee - cava - assortiment broodjes - assortiment kaas & charcuterie - fruit - gebak).

   

   

  Hierboven staan een aantal standaardformules aan u voorgesteld. Deze zijn allemaal uit te breiden met onze culinaire formules. Deze gaan steeds door op onze locatie in de Gentpoortvest 70 te Brugge. 

   

  U wenst te reserveren, u wilt een uitgewerkte toer op locatie of een uitgewerkt arrangement naar uw wensen? Contacteer ons!